maandag 8 maart 2021

Realisatie participatieproject Puyenbeke

Geruime tijd geleden mocht onze klasgroep deelnemen aan het participatieproject Puyenbeke. A.d.h.v. vragen en eigen schetsen konden onze leerlingen de invulling van het project mee helpen bepalen. Vandaag was het grote moment aangebroken waarop het plan in een nieuwe fase werd toegelicht door juf Siel. Benieuwd of onze wensen gerealiseerd zouden worden, trokken we terug op pad. 

Na de uiteenzetting waren we erg onder de indruk en vol bewondering voor dit megacoole project. De realisatie biedt werkelijk een enorme waaier aan mogelijkheden : sportvoorzieningen zoals een volledig nieuw zwembad, een basket- en volleybalterrein, muurtennis, outdoor gymklimtoestellen, een trampoline, een petanquebaan, een speelbos met mooie paden, een Finse piste, een parcours met boomstronken en boomstammen, hout om kampen te maken, een speelplek met waterfonteintjes, een avontuurlijke zandbak enz...Dit wordt vast en zeker het luilekkerland voor al onze sportievelingen en creatievelingen !

Het feit dat onze school rechtstreeks in verbinding staat met dit fantastische concept, doet ons alvast watertanden en uitkijken naar 2024, het jaar waarin alles werkelijkheid wordt.

















Geen opmerkingen:

Een reactie posten